Veroniek Pieper - Ruitercoach
Passie, No-nonsense, Resultaat.

1-op-1 ruitercoaching

De ruitercoaching is te personaliseren afhankelijk van de behoeftes. Er kan een pakket samen worden gesteld met de volgende onderdelen:


 

Dressuurinstructie

Instructie op eigen paard op locatie. Ook proefgerichte begeleiding en begeleiding op concours/wedstrijd mogelijk

55,- per uur excl. reiskosten

Ruitervoedingsbegeleiding

Allereerst vindt er een kennismakingsgesprek plaats om het huidige voedingspatroon en de doelstellingen vast te stellen. Hierna wordt er een persoonlijk voedingsschema opgesteld. Met dit schema en een aantal additionele opdrachten wordt de ruiter het nieuwe voedingspatroon eigen gemaakt. Maandelijks vindt er een telefonisch gesprek of een gesprek via Zoom plaats om de voortgang te bespreken en het voedingspatroon te optimaliseren.  Ook is er regelmatig contact via Whatsapp om te motiveren en eventueel meer verdieping te geven.

Intakegesprek + opstellen persoonlijk voedingsplan eenmalig 50,-, daarna 15,- per maand.

Mental coaching

2x per maand een sessie op mijn locatie in Dieren of online via Teams of Google meet. Optie tot dagelijks vragen stellen via Whatsapp.

95,- per maand.

Personal ruiterfitness/ruiterpilates

1-op-1 personal ruitertraining. Op mijn locatie in Dieren of op eigen locatie. Allereerst vindt er een kennismakingsgesprek plaats om het huidige bewegingspatroon en de doelstellingen vast te stellen. Hierna wordt er samen gewerkt om deze doelstellingen te behalen.


55,- per uur excl. reiskosten.

Digitale ruiterfitness/ruiterpilates

Allereerst vindt er een kennismakingsgesprek plaats om het huidige bewegingspatroon en de doelstellingen vast te stellen. Hierna wordt er een persoonlijk trainingsschema voor de ruiter opgesteld. Met dit schema kan de ruiter zelfstandig gaan trainen. Maandelijks vindt er een telefonisch gesprek of een gesprek via Zoom plaats om de voortgang te bespreken en het trainingsschema aan te passen om het lichaam te blijven prikkelen tot verbetering. Ook is er regelmatig contact via Whatsapp om te motiveren en eventueel meer verdieping te geven.

Intakegesprek + opstellen persoonlijk trainingsschema eenmalig 120,- daarna 25,- per maand.

 NIEUW! Online cursus wedstrijdspanning: in 5 weken naar minder spanning & meer plezier op wedstrijd! 


 
 
 
 
Bellen
Instagram