Veroniek Pieper - Ruitercoach
Passie, No-nonsense, Resultaat.

Aan & verkoopbemiddeling.

Mijn brede saleservaring zet ik graag voor jou in om jouw paard te verkopen en'/of het perfecte paard voor jou te vinden. Door mijn grote netwerk heb ik al verscheidende perfecte matches mogen maken!

Verkoopbegeleiding

Wil jij jouw paard laten verkopen? Verkoopbegeleiding kan plaats vinden op de huidige locatie waar het paard staat of het paard kan gestald worden op de professionele accommodatie van DDH Stables.  Op DDH stables zijn alle faciliteiten aanwezig om uw paard desgewenst verder te laten trainen en/of om klanten langs te kunnen laten komen. Ik stel een verkoopadvertentie op en deel deze in mijn netwerk en op verschillende platformen.  Voor de advertentie wordt professioneel beeldmateriaal gemaakt. Voor goed beeldmateriaal werk ik daarin graag samen met fotograaf Estelle Roelofs. Ik regel desgewenst ook alle bezichtigingen. Je hoeft hier dus zelf niet persé bij te zijn. Hierin zijn verschillende mogelijkheden. Sommige klanten vinden het fijn het hele traject uit handen te geven en voor anderen verzorg ik alleen de advertenties.  Als het paard eenmaal verkocht is, heb ik ook een fijne partner om het paard naar de nieuwe eigenaar in binnen- of buitenland te brengen: Luma equiservice.

Aankoopbegeleiding

Naast verkoop help ik ruiters ook graag met het vinden van hun droompaard door middel van aankoopbegeleiding. Ben jij op zoek naar een dressuurpaard? Brave allrounder of een ander type paard? Neem gerust vrijblijvend contact op voor de mogelijkheden.

 
 
 
 
Bellen
Instagram